Бомба: Златка Димитрова размаза фасона на Николета и останалите силикони! (виж тук)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова размаза фасона на Николета и останалите!

Черната Златка, както е по-известна Златка Димитрова, направи нещо неочаквано. И си заслужи овациите на хиляди потребители в мрежата. Казано накратко тя просто размаза фасона на уж колежките си в лицето на Николета, Нора, Ася и още куп знайни и незнайни плеймейтки.

Златка Димитрова

Златка Димитрова предизвика фурор в мрежата

Ден преди Свети Валентин повечето от силиконките се надпреварват да постват снимки и рекламки за Деня на влюбените в профилите си. Без значение дали на принципа „ден година храни“, или да се изтъкнат сами.

Николета например се изтипоса с огромен букет червени рози, че даде и съвет на мъжете какво да купували на жените си… булшитс (реагираха в мрежата). Златка Димитрова обаче се открои от стадото по страхотен начин с това, което написа. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Наближава 14 февруари, който е по-скоро празник на търговците на плюшени играчки и цветя, отколкото на влюбените.

Не разбирам и не подкрепям Св. Валентин, защото за мен е абсурдно да се празнува любовта само един ден в годината. Тя трябва да се празнува всеки ден. И то по няколко пъти в деня.

Стига с този фалш, кич, стига с това лицемерие. За католиците този ден има истински смисъл, за нас е просто повод да похарчим още пари и да се изтъкнем в очите на другите.

Обичайте тихо, обичайте всеки ден, обичайте на четири очи. Истински запомнящите се моменти в живота са неочакваните тръпки, а плюшеният мечок и стоте рози не са сред тях!“, заяви Златка Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар