Елен Колева показа другото си лице: Ето какво избълва бясна! (още подробности)

Елен Колева показа другото си лице: Ето какво избълва бясна! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева явно отказва да поддържа имиджа на мило и добро момиче!

Актрисата Елен Колева години наред го играеше мило, добро и скромно момиче – в голяма степен неразбрано от останалите. Е, явно след няколкото й разбити връзки и писания на медиите тя разбра, че файда няма.

Елен Колева

Елен Колева обърна страницата

И показа другото си лице – това на силна, решителна и доста устата жена. Ето какво заяви Елен Колева в профила си преди часове:

„Напълно съм съгласна с различията и еднаквостите на хората! Научила съм се да приемам индивидуалностите и да не съдя това, което не разбирам! Не казвам, че беше лесно, но положих усилие!

Дъгата има различни цветове, и аз нямам власт над това! Нито пък вие! Разбирам, че не е възможно да харесваме еднакви автори, да имаме еднакви виждания и стремежи! Можем да се обогатяваме взаимно или просто да се разминем ! И с това съм Ок!

Но не толерирам и не позволявам някой да отрича моят личен път и опитност, особено ако този някой никога не се е докосвал до мен! Не приемам някой да ми казва, че моите лични осъзнати преживявания са грешка или лъжа, само защото този някой не бил съгласен с моята позиция или направени изводи!

Човешката наглост отива твърде далеч! Да поставяш в рамки и клишета един човек, говори за твоята лична ограниченост, не за неговата, но да очакваш той да изпълнява твоите представи за него е направо Абсурдно!

Така, че който не се е научил да спазва определени граници, свързани с личното пространство на останалите и няма нужното уважение към различния, да напусне моят” дом” във фейсбук веднага! С такива хора аз нямам нито желание нито намерение да общувам!

Хейтерите на са добре дошли тук! Моят профил е за интелигентни, възпитани хора, които са готови да споделят или просто да уважат това което споделям! Ако не го харесват, нека го подминат!“, гневи се Елен Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар