Сестрата на Христо Стоичков едва свързва двата края като шивачка (Петя брат й не се чуват от години)

Сестрата на Христо Стоичков едва свързва двата края като шивачка (Петя брат й не се чуват от години)
3 (60%) 1 vote

Сестрата на Христо Стоичков стана шивачка за жълти стотинки, с брат си не се дишат

Петя единствената сестра на Христо Стоичков се принудила да работи като шивачка в пловдивска фирма. Така родственицата на Камата се бъхтела за минимални заплащане защото парите, които носел съпруга й не им стигали.

Колаж: Ретро

До скоро Петя се водела безработна и разчитала изцяло на заплатата на половинката си. Но финансови неволи я принудили да си намери работа за да вържат семейния бюджет.

Тя не била кой знае с какво образование затова я взели за шивачка. Но пък била веселячка по душа и се сработила с женския колектив бързо. Пазела обаче в тайна родството си с най-известния български футболист.

Слуховете сред жени обаче бързо се разпространяват и колежките й скоро научили кой е брат й. Те недоумявали как може Стоичков да се шири в палат и да къта милиони, а сестра му да се бъхти на машината.

Пред най-близките си дружки Петя признала, че Христо не й помага финансово. Дори вече и по телефона не се чували. Отношенията им се разклатили по време на неговия 50 годишен юбилей. Тя му била обидена и не искала да го вижда.

Според слуховете преди години се твърдеше, че сестрата на Камата живее в село Маноле. Там имала кръчма и продавала на съселяните си ракия и кебапчета. Други пък разправяха, че гледала старци в Испания.

Петя била вбесена от неверните клюки по неин адрес и сподели, че никога не е въртяла селска кръчма. А в Испания ходила за операция на детето си. Иначе живеела в Пловдив. Където брат й преди време й купил апартамент и една не много нова кола, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар