Кали с нова любов (Кой я заведе в Рим?)

Гласувайте за статията

Кали с тайнствен мъж в Рим

Кали с тайнствен мъж в Рим. Новата любов на поп фолк изпълнителката я заведе в италианската столица. Кали има нова половинка, след като през октомври миналата година се раздели с Влади, бащата на третото й дете. Известно време поп фолк изпълнителката беше сама, но вече има нов мъж в живота си, издават нейни колежки, пише „България днес“.

Кали публикува кадри от пътуването в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, но на всички тях тя е сама. Поп фолк изпълнителката била категорична, че не иска да разкрива новия си приятел, за да не предизвика съдбата и завистта на колежките си. Певицата видимо изглежда щастлива, а наблюдателни фенове отбелязват, че е в много добра физическа форма.

Новият мъж на Кали не е известен и двамата се познават отдавна. Любовните трепети между двамата се появяват след като поп фолк изпълнителката остава сама. С началото на новата връзка Кали показва, че вече е забравила Влади, въпреки че раздялата им била много тежка и й е било трудно да продължи напред.

„Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без любов. Краят беше започнал много преди това, имаше натрупване. Винаги съм била изключително честна към партньорите си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да поправим нещата, преди да се счупят окончателно. После няма как да стане!“, казва Кали.

Кали с тайнствен мъж в Рим сн. Инстаграм

Кали с тайнствен мъж в Рим сн. Инстаграм

„Не мога да упрекна Влади за нищо, той е прекрасен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо лошо няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като човеци. Да ги мразя, означава да мразя половината от децата си“, разкрива напълно откровено поп фолк изпълнителката за бившите мъже в живота си. Кой е новият мъж до нея обаче, тя отказва да каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар