Бразилка е най-горещата депутатка на планетата (Коя е Ана да Силва и защо я тормозят за това?)

Гласувайте за статията

Бразилка е най-горещата дама в законодателната система в Бразилия, но това е проклятие за нея

Мелания Тръмп може да е най-красивата първа дама на планетата, но Анна Паула да Силва е най-горещата депутатка. Бразилката плени сърцата и вниманието на народа, но в същото време си навлече и гнева на мнозина.

Ана се появи на клетвата си в провокативен червен тоалет. 43-годишната дама — политик впечатли с дълбоко деколте, но адмирациите не продължиха дълго. Малко след това в социалните мрежи заваляха неприлични предложения, покани за среща, заплаха за убийство, за насилие и други. Да Силва събра над 50 000 гласа, след което бе избрана за член на парламента в Санта Катарина. По-рано е била и кмет на град Бобина.

Паулина, както е известна Ана в страната си, заяви, че не й е било никак лесно, след като е получила заплахите за убийство. Тя обаче не се предала.
„Няма да се откажа от това, което съм. Искам да се боря и съм щастлива повече от всичко друго, че заслужих доверието на толкова хора. За мен е чест“, каза още Да Силва.

Около името на новата дама — депутат никога не е имало скандали по-рано, но покрай дръзката си изява стана изключително известна и популярна.

Бразилка е най-горещата депутатка сн. You Tube

Бразилка е най-горещата депутатка сн. You Tube

Единствените други две депутатки, които са привличали толкова голямо обществено внимание, са звездата Чичолина, която също бе депутат в италианския парламент и Алина Кабаева. Илона Сталер се прочу с участието си в розови филми, след което реши да се изявява като политик и дори известно време прекара в парламента. Алина Кабаева от своя страна не се задържа задълго в парламента на Русия, но се задържа трайно в сърцето на Владимир Путин. Последно се чу, че са встъпили в таен брак и дори имат две деца. А Алина се оттегли от политиката е влезе в една от комисиите за контрол на медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар