Меган Маркъл неузнаваема заради бебето (Вижте я дни преди да роди)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл заприлича на матрона дни преди да роди

Меган Маркъл заприлича на достолепна матрона дни преди раждането. Съпругата на принц Хари отново се появи пред медиите, въпреки че й предстои да роди съвсем скоро. Херцогинята обаче не смее да си вземе и миг почивка, тъй като всички я гледат под лупа. А за капак и сестра й продължава с грубите удари под кръста, заради което на нея й се налага да ходи с вирната глава, дори и с огромен корем.

Меган изглежда видимо подпухнала и вече напомня повече на матрона, отколкото на нежната съпруга на принц Хари. Единственото, което очевидно облекчава бременността й, е фактът, че не е наказана с отекли крака, какъвто проблем имаше Кейт.

Брюнетката също така даде да се разбере, че това въобще не я притеснява и продължава да ходи на опасно високи обувки, с каквито дори Кейт не смееше да се появява в последните дни преди раждането.

„Тя държи да покаже на всички, че е достоен член на кралското семейство. Разчита на стилисти за гардероба си, а те не съобразяват много, много с разходите. В същото време нея критикуват, че харчи твърде много за себе си и за външния си вид. Затова се старае максимално да оправдае инвестициите, като се появява по-често по обществени събития дори от английската кралица“, коментират приближени до двореца.

Меган Маркъл неузнаваема преди раждането сн. You Tube

Меган Маркъл неузнаваема преди раждането сн. You Tube

„Меган е изтощена, бременна и въпреки това не иска да се предаде. Готова е да се бори до край“, коментират още близки до херцогинята. Мнозина от поданиците на британската кралица смятат, че тя се опитва да покаже висок дух и заради семейството си. „Те се опитват постоянно да я уязвят. Тя е толкова смела, че посреща всичко с такъв стоицизъм“, възхищават й се те. А други отбелязват, че може би стресът около влизането в семейството е станал повод да се въвлече в няколко семейни скандала, които са били напълно безсмислени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар