Бъдещата майка Поли Генова търси корените си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Поли Генова прави родословно дърво

Поли Генова търси корените си. По инициатива на песенния конкурс „Евровизия“, певицата ще направи родословното си дърво. Това съобщава официалният сайт на конкурса. „Евровизия е като едно семейство“. Това твърдение е често споменавано от организаторите на конкурса в официалната му страница в социалната мрежа Фейсбук и тази година то ще бъде доказано.

Компания, която е партньор на песенния конкурс, специализирана в съставянето на родословни дървета, ще изследва част от участниците през последните няколко години, за да открие родствените им връзки в далечното минало. Поли Генова ще бъде една от участничките, които ще разберат своите корени.

Освен бъдещата майка, в нестандартният проект са включени още Нета Барзилай от Израел, която победи миналата година, Лени Кар от Холандия, Ижар Коен от Израел , Еймар Куин от Ирландия и други.

По-рано от екипа на Евровизия съобщиха, че платформата, която ще прави родословни дървета на участниците, е успяла да открие роднинска връзка между Селин Дион и Салвадор Собрал, който спечели конкурса през 2017-та година с баладата „Amar pelos dois“.

И докато търсят корените на Поли Генова, тя е в трепетно очакване на първото си дете. Певицата призна, че то ще бъде момченце, но все още с приятеля й не са избрали име. Поли сподели, че текат дискусии за името на малчугана. „Име нямаме все още. При нас е малко по-различно, тъй като фамилията няма да бъде българска и трябва да се съобразим с това“, каза бъдещата майка в интервю.

Тогава тя сподели още, че бащата на детето й вече се е преместил в България. Той усилено учи български, за да може по-лесно да комуникира със семейството на Поли.

Поли Генова търси корените си сн. Фейсбук

Поли Генова търси корените си сн. Фейсбук

На 10-ти януари бъдещата майка навърши 32 години. Тя бе изненадана приятно докато гледаше Sofia Open 2019 от трибуните в „Арена Армеец“. Организаторите пуснали песента на Поли „На инат“. И цялата публика избухнала в аплодисменти, докато тя излизала на сцената, за да получи красив букет, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар