Преди сватбата: Жесток скандал между Софи Маринова и Гринго (Вижте каква е причината)

Преди сватбата: Жесток скандал между Софи Маринова и Гринго (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Преди дни Софи Маринова и Гринго сключиха граждански брак

В края на миналата седмица Софи Маринова и нейният любим Гринго най-после минаха под венчилото. Хот арена научи, че точно преди щастливото събитие, между двамата избухнал невиждан скандал.

Младоженецът имал съмнения, че любимата му изневерява и това е в основата на разправията между двамата. В изблик на гняв Гринго не се сдържал и грабнал ножицата. Ревнивият мачо посегнал на гривата на любимата си. След скандала Софка се оказала с нова прическа.

За да прикрие резила, певицата веднага се обадила на фризьора си и го помолила да скъси още накълцаната й коса. Това е причината в деня на сватбата си тя да се появи с комична прическа.

Всъщност заслуга за комичната визия на ромския славей, има и дизайнерката София Борисова. Тя се погрижи дружката й да изглежда нелепо, обличайки я с рокля, която по нищо не се отличава от тези, които се продават на пазара „Илиянци“.

Самата дизайнерка също присъстваше на сватбата, тъй като е една от най-добрите приятелки на певицата. За свои кумове младоженците избраха Преслава и Павел.

След като Гринго влезе в затвора тръгна слух, че сватба няма да има. Още тогава певицата призна, че той често й посяга. За да излезе от неприятната ситуация, мачото смегчи тона и заяви, че често я побутва, но никога не е искал да я уплаши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар