Цеци Красимирова заложи на български дизайнер за сватбената си рокля

Цеци Красимирова заложи на български дизайнер за сватбената си рокля
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова ще се довери на български дизайнер за сватбената си одежда

Цеци Красимирова е в трепетна подготовка за сватбата си. Както вече стана ясно, красавицата ще каже заветното „Да“ на своя любим Майкъл Струмейтис. Венчавката ще бъде през месец май и се очаква да е повече от пищна.

Сватбата на Цеци Красимирова ще бъде същинска приказка. Тя и любимият й вече са запазили замък в Барселона, където ще си разменят брачните обети.

Всеизвестен факт е, че бъдещият съпруг на Цеци Красимирова е несметно богат. Той е собственик на най-голямата компания за производство на хранителни добавки с органични съставки в Канада. На сватбата ще пристигнат негови партньори от цял свят.

Въпреки финансовите възможности на Майкъл Струмейтис, нашенката няма да облече роклята на световноизвестен дизайнер. Вместо това е решила да се довери на Евгения Борисова.

Дизайнерката сподели в мрежата, че е поласкана от решението на моделката и ще покаже какво означава рокля от най-висок клас.

Борисова заяви, че тя е от дизайнерите, които не знаят да пестят и залага винаги на качеството. Дизайнерката допълни, че за съжаление все още няма български дизайнер, който да се нареди до световните имена. Но това се дължи на факта, че у нас не се ценят тоалети от най-висок клас, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар