Илиана Беновска охули Румен Радев! (мрежата завря)

Илиана Беновска охули Румен Радев! (мрежата завря)
3 (60%) 2 votes

Илиана Беновска очевидно недолюбва президента Румен Радев!

Журналистката Илиана Беновска отдавна е показала отношението си към президента Румен Радев. И то не е никак благосклонно. Този път обаче тя предизвика гнева на мнозина в мрежата с коментара, който написа и адресира до държавния глава:

Румен Радев

Беновска отново захапа президента Румен Радев

„За 2 години президент, президент Радев, вие, удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път. Нямаше как. Трябваше да се закълнете като президент.

И с физиономия на светец, очакващ трънен венец, репликирахте 43- тото НС: „Имате още една седмица живот“. Прозвуча, като че ли лично вие, свише, притежавате правото да раздавате или отнемате живота. А обстоятелствата бяха ясни – предстояха предсрочни парламентарни избори.

Когато се клехте като президент на България, заявихте и още: „Държавност се гради с натрупване и затова искам да изкажа своята признателност към постигнатото от моите предшественици. Като президент нямам амбицията да превишавам своите Конституционни правомощия.

Ще използвам всички възможности за насърчаване на диалога и за взаимодействие между институциите. Балансът, сътрудничеството и диалогът са гарант за стабилността ни.

Ще бъда президент на всички българи независимо от партийната принадлежност, религия и етнос“…

Цитирам ви, защото, президент Радев, за 2-те години, в които обитавате президентството, вършите последователно точно обратното.

За да оборите, президент Радев, впечатлението, че станахте такъв, заблуждавайки хората, че поемате мисията на обединител, полезно щеше да ви бъде, поне днес, в Деня на отворените врати да прекрачите прага на „дома на законите“.

И да преклоните глава пред девиза на Народното Събрание – най-висшият орган на управление на парламентарната република България -„Съединението прави силата“.

Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати? Аз съм Беновска. И питам“, пише журналистката в Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илиана Беновска охули Румен Радев! (мрежата завря)”

  1. Ангел Ангелов

    февр. 12. 2019

    Горката Беновска!!!! Също както Ева в рая дала на Адам ябълка, за да му подскаже, че я сърби между краката, и Беновска даде ябълка на Радев, ама той вече две години не може да загрее какво иска Беновска!!!!! Г-н Радев, ами поне и подарете един вибратор и два резервни комплекта батерийки на Беновска, бе, г-н Президент!!!!!!!!

Добавете коментар