Владо Береану с разкрития за строежа на пътищата към магистрала Струма!

Гласувайте за статията

Владо Береану поздрави, но и скастри колегите си за информацията!

Журналистът Владо Береану избухна в мрежата с разкритие за строежа на пътища към магистрала Струма. В поста си той похвали, но и скастри колегите си телевизионери за информацията, която излиза пред обществеността:

Владо Береану

Владо Береану зорко следи случващото се в държавата

„Браво на Би Ти Ви за материала излъчен в новините в 19.00 /11.02/, в които показаха уникален куриоз:

През последните 8 месеца някои строи помощни пътища към магистрала „Струма“ и новата отсечка от 24 километра от Кулата към София.

Пътната агенция обявява конкурс за изпълнител на тази отсечка през Август миналата година, но строителството на помощните пътища и сондажи започват преди това.

Никои не знае кой ги строи, а всички замесени институции не забелязват мащабното строителство и не знаят за него. До тук с похвалите към замесените журналисти, понеже тяхното заключение е, че става дума за крещяща безстопанственост.

Не, колеги, това е грижовно подготвена корупционна стопанственост. Всички замесени институции знаят за строителството, а конкурса е с фиксирана цена: 430 милиона лева.

Всъщност решаващ фактор за печелене на поръчката е СРОКЪТ за изпълнение. При тези условия и наличието на фирма почнала строителството 8 месеца по-рано от конкурентите, в задачата се пита кой ще спечели поръчката?“, взриви мрежата Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар