Честито: Роди се четвъртият син на Бареков! (виж как го кръстиха)

Честито: Роди се четвъртият син на Бареков! (виж как го кръстиха)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков стана татко на здраво и красиво момченце!

Евродепутатът Николай Бареков стана татко на четвърти син днес. Той се похвали в мрежата със щастливото събитие и разкри името на бебчето – Антони. Детето се е родило живо и здраво, а и майка му Мария е добре.

Бареков

Николай Бареков гушна четвъртия си син, кръстиха го Антони

„Добре дошъл на моя четвърти син Антони Бареков! Днес моята Мария ме дари с този прекрасен нов човек. Нека бъде здрав, обичан и много качествен щастлив мъж!

В 10:02 минути се появи Антони на белия свят под вещите грижи на екипа на доцент Асенова от Болница Лозенец! Благодаря на всички.

Вече съм официално многодетен мъжки татко на български синове и капитан на баскетболния тим на Бареков!

Дотук направих повече за решаването на демографския проблем, отколкото целия тим на ПатрЕотите в Парламента“, отсече Николай Бареков за почуда на мнозина.

Прави впечатление, че дори и в мигове като този, той не пропуска да мисли за политическите си врагове и да ги „храни“ обилно. Като репликата, с която взриви минути преди раждането на Антони:

„С досегашните номинации за водачи на листи за Евроизборите у нас – Джамбазки, Стефан Тафров, Сергей, Андрей Ковачев и някои други – джендърите и либералите в Брюксел могат да са спокойни.

Ще бъдат мнозинство и в следващия парламент и ще имат сериозна българска дружинка за подкрепа“, не спира с язвителния си тон Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар