Деян Донков и Радина Кърджилова планират сватба и второ дете(Вижте още)

Деян Донков и Радина Кърджилова планират сватба и второ дете(Вижте още)
3 (60%) 1 vote

Деян Донков предлага на Радина на Свети Валентин

Деян Донков и Радина Кърджилова планират сватба. Любимият на актрисата й предлага на Свети Валентин. Двойката планира и второ дете. „Не сме залагали точната дата още, но не е невъзможно да се оженим с Радина. По-скоро ще се женим“, казва актьорът.

„Мислим по въпроса, а също така работим и за второ дете“, признава още Донков, пише „България днес“. Само след два дни Деян ще поиска ръката на своята любима Радина Кърджилова. Двамата са една от най-хубавите и най-обсъждани театрални двойки у нас. „Няма лошо в това да узакониш една връзка, всичко става в точния момент. Сигурен съм, че тя е жената за мен, тя мисли същото. Както се казва, да почетем празника с любов“, смята Деян, който мисли да отпразнува празника на влюбените с парти и излизане навън, а за своята любима е подготвил годежен пръстен.

„Сега в главата ми е основно постановката „Любовникът“, в която съм режисьор. Но и двамата с Радина много сме се променили. Достатъчно диви сме, но обичаме да държим на синджир демоните си, което много ни помага и на сцената, когато играем в спектакъла“, казва Деян.

Той е категоричен, че отдавна в отношенията си с любимата няма страхове, а компромисите ги държат привързани един към друг. „Иначе съм бил ревнив да, но този звяр успях да го махна от себе си. Всичко става с много доверие. Любовта може и да трае вечно, стига хората да се разбират“, споделя Донков.

Според актьора трябва да си пасваш с партньора както в леглото, така и извън него. „Не знам нещо, което не бих направил в леглото. С партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие, както си решите. Стига да си пасвате и извън леглото“, казва актьорът.

Деян Донков и Радина Кърджилова планират сватба сн. Фейсбук

Деян Донков и Радина Кърджилова планират сватба сн. Фейсбук

А идеалът за жена на Деян е именно неговата любима Радина. „Тя е красива, умна, елегантна, чувствителна. Изключителна партньорка е. Винаги ще я харесвам как изглежда – за мен няма значение дали е слаба или дебела“, казва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар