Деси Стоянова се разголи в ефир (ФОТО)

Деси Стоянова се разголи в ефир (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Деси Стоянова цъфна разголена в ефира на бТВ

Деси Стоянова нажежи ефира на бТВ с разголен тоалет. Тя изненада зрителите с визията си. Посред зима водещата се появи с лятна рокличка в ефир. Екранната половинка на Сашо Кадиев побърза да оправдае решението си. Тя влезе в обяснителен режим още преди да завалят зрителските коментари.

Деси Стоянова заяви, че температурата в студиото позволява тя да се появи с подобен тоалет и побърза да подчертае, че се чувства перфектно. Водещата поясни, че много обича лятото и пролетта. Това са нейните любими сезони.

Сашо Кадиев добави с усмивка, че това е причината колежката му да се появява разголена в ефир.

По-късно той отново коментира визията на Деси Стоянова, провокиран от негативните коментари в мрежата. Тв водещият изяви недоумението си от факта, че пред зрителите стои жена като Деси Стоянова и въпреки това все още има недоволни, пише ПИК.

Последната клюка около колежката му гласи, че тя обмисля започването на нов проект. Според мълвата, Стоянова е готова да последва примера на колежката си Ани Цолова и да се оттегли от телевизията. Двете дами са много близки и се срещат почти всеки ден. Според слуховете, Деси Стоянова възнамерява да работи с Цолова и двете да се занимават с преподаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар