Бранко отмъщава на Ани Салич

Бранко отмъщава на Ани Салич
5 (100%) 1 vote

Бившият съпруг на Ани Салич най-после я прежали

Цели две години бяха необходими на Бранко Салич, за да се съвземе след тежкия развод с Ани Салич. Според актуалната клюка, сърбинът отново се носи на крилете на любовта. От известно време в живота му има нова жена. Въпреки, че в началото Бранко пожелал да са дискретни, любимата му не уважила желанието му и постоянно демонстрира близостта си с него.

Освен, че на публични места го засипва с целувки, тя използва и всяка възможност да му се обясни в любов в мрежата и да направи връзката им публично достояние.

Бранко не се противопоставя на новата си изгора и вече прави всичко възможно, за да дразни бившата си съпруга. Той си отмъщава на телевизионерката чрез децата им. Докато беше женен за нея, сърбинът пренебрегваше наследниците си, но вече ситуацията е коренно различна.

Бранко е поел изцяло издръжката на сина си Лазар, който е студент в първи курс. Дъщеря му Хана все още е ученичка. Няколко пъти седмично тя остава в апартамента на баща, за да не чувства неговото отсъствие.

Жената, която успя да измести Ани Салич от сърцето на бившия й, се казва Милена. Тя работи в чужбина, откакто са заедно, по-често се прибира в България, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар