Валя Ахчиева къта милиони

Валя Ахчиева къта милиони
3 (60%) 2 votes

Скандалната журналистка Валя Ахчиева крие цяло състояние

Въпреки, че остана без препитание, скандалната журналистка Ваня Ахчиева не си търси настоятелно работа. Причината за това е, че тя всъщност е милионерка, разкриват запознати.

Но за разлика от колегите си Милен Цветков и Ани Цолова, които след като останаха без работа, стигнаха до просешка тояга, Ахчиева няма да има тяхната съдба. За нея телевизията никога не е била единственият източник на доходи.

Освен със скандалите на работното място, журналистката и известна и със скандалите в личния си живот. Тя винаги е демонстрирала висок стандарт на живот, който едва ли може да си позволи със заплатата на журналист.

Бившата водеща кара поръчково БМВ в златист цвят, което струва най-малко 150 000 лв. Преди да се качи на луксозния автомобил, тя имаше джип от същата марка.

Ваня Ахчиева демонстрира и афинитет към скъпите дрехи. Сред колегите си тя е известна с колекцията си от маркови палта с естествен косъм, която е на стойност над 50 000 лв. Тя редовно се появява и с чанти на любимия си дизайнер Джорджо Армани, които вървят между 700 и 1000 лв.

Преди време стана ясно, че тя притежава 150 декара гори край село Рударци, известно още като пернишкия Бевърли Хилс. Преди години тя възнамеряваше да нагази във водите на големия бизнес, създавайки завод за преработка на отпадъци в имота. Но местните жители скочиха срещу идеята й, а кметът на селото дори я заплаши с бомба, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар