Потвърдено! Тита и Папи Ханс влизат в „Като две капки вода“

Гласувайте за статията

Тита потвърди участието си в „Като две капки вода“

Тита влиза в „Капките“. След Мария Илиева станаха ясни имената на още двама от участниците в новия сезон на „Като две капки вода“. Вторият сигурен участник в шоуто за музикални имитации е Тита. След като изпълнителката на хитовите парчета  „Антилопа“ и „Фотошоп“ подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразувания, пише nova.bg.

„Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора“, казва Тита. „Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на Тита. За мен ще бъде интересно предизвикателство да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто“, разказва изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в „X Factor 2014“. Новината за участието на певицата бе обявено в официалния Инстаграм профил на „Като две капки вода“.

В шоуто за музикални имитации ще се включи и Константин Трендафилов, по-известен на зрителите като Папи Ханс. След успешни музикални проекти като „Кекс“ и „Суперпалав“, Константин ще има възможност да направи свой прочит на 13 световноизвестни образа, които Бутона на късмета ще му предложи. Поетът и писател беше участник в последния сезон на риалиит формата „Вип Брадър 2018“. А сега ще покаже нови качества от своя потенциал с участието си в единственото шоу за преобразявания у нас.

„Аз + „Като две капки вода“? Не ми се мисли какво ще се случи!“, заявява с присъщото си чувство за хумор изпълнителят на хитовото парче „Кекс“, който очаква изненади от себе си и шоуто.

Тита влиза в "Като две капки вода" сн. Инстаграм

Тита влиза в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Феновете на предаването коментират, че тази година се очертава „един страхотен сезон“ и те нямата търпение да започне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар