Таня Боева се завръща на сцената (Вижте още)

Гласувайте за статията

Таня Боева се връща при публиката си

Таня Боева се завръща на сцената. Поп фолк изпълнителката е решила да спре да се крие и отново да радва феновете със своите песни. Певицата имаше известни притеснения за живота си, затова се беше покрила половин година и никой не знаеше какво става с нея, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката на „Дама пика“ обвини бившия си съпруг и свекър в опит за отвличане и системен тормоз. Последва ожесточена медийна война, в която версиите на двамата коренно се различаваха една от друга. Мишо Бургуджиев твърдеше, че не е виждал сина си от година и половина. Бившата му съпруга Таня Боева го била отвлякла от тях и той не го виждал дори в дните, отредени от съда.

Нещата между двамата явно са се успокоили. И поп фолк изпълнителката реши отново да се завърне на сцената, за да радва своите фенове с песните си. „Дълго време умишлено и целенасочено отклонявах клубните участия, които бях минимизирала до 1-2 на месец. Време е да променя това! Връщам се при моята публика“, обяви Боева и така даде ясно да се разбере, че вече не се страхува от гнева на съпруга си.

Поп фолк изпълнителката вече обяви и участията си, които са из цяла България. Така, след дългото отсъствие от сцената, Боева  ще припечели някой лев. Нейните фенове пък се надяват скоро Таня да ги зарадва и с нов хит, макар ретро песните й да са истински шлагери, които се слушат и към днешна дата.

Таня Боева се завръща на музикалната сцена сн. Фейсбук

Таня Боева се завръща на музикалната сцена сн. Фейсбук

Боева и бившият й обаче все още не са постигнали споразумение. Поп фолк изпълнителката отказва срещите на бащата със сина им. Той от своя страна не спирал да пуска жалби и да чака държавата да се намеси и да вземе адекватно решение, тъй като синът му щял да го забрави, а срещата им след това щяла да бъде немислима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар