Кейт Мидълтън като кралица на наградите БАФТА (Вижте как се превърна в звезда)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън блести като кралица на наградите БАФТА

Кейт Мидълтън блесна като кралица на наградите БАФТА. Херцогинята на Кеймбридж се появи на церемонията по връчване на наградите на Британската филмова академия и предизвика истински фурор. Кейт блестеше в бялата рокля в гръцки стил на Алекзандър Маккуин и демонстрира поведение, което й спечели всеобщо възхищение.

„Истинска кралица“ бе коментарът, който се чуваше по адрес на Кейт. Всички замълчаха при влизането й. Въпреки че не позира за снимки, не спря да се движи и да говори с останалите, Кейт позволи да я снимат и дори засенчи някои от звездите, докато позираха на червения килим. Тя носеше още обувки и чанта на Джими Чу, както и диамантена гривна, подарък от кралицата.

Херцогинята не пропусна да покаже почит и към принцеса Даяна като се появи с любимите й обеци. Кейт седна на първия ред и изгледа цялата церемония до края.

Последните седмици принцесата на Англия стоеше далеч от прожекторите. Вместо това предостави на снаха си възможността да се изявява пред пресата, а тя се посвети на децата.

Но тъй като бременността на Меган напредва и на бъдещата майка й е все по-трудно да балансира с всичките си задачи, херцозите на Съсекс си взеха кратка почивка, давайки възможност на по-старшите си роднини да се изявят.

„Те може и да имат търкания, но по отношение на работата си взеха решение да се редуват. Меган ще роди скоро и Кейт прекрасно знае колко е трудно в последните седмици преди раждането. Затова се споразумяха. Меган държеше да поеме колкото се може повече кралски ангажименти.

Кейт Мидълтън като кралица на наградите БАФТА сн. You Tube

Кейт Мидълтън като кралица на наградите БАФТА сн. You Tube

Тя е отчаяна от желанието си да се докаже достойна за семейството. Но състоянието й е деликатно, поради което се налага да променят нещата. И Кейт затова излезе“, коментират още в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар