Майката на Ивана не искала тя да е певица (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Ивана започнала да пее като хоби

Майката на Ивана не искала тя да стане певица. Бляскавата си кариера във фолка певицата прави като на шега. В началото Ивана се захванала с музика, мислейки, че това ще й бъде просто хоби. Но нещата потръгват и тя се превръща в една от най-големите звезди в този жанр. С това поп фолк изпълнителката обаче попарва мечтите на своята майка, която имала друго виждане за живота и за професията на дъщеря си, пише show.blitz.bg.

Ивана е от изпълнителките с висше образование. Тя е завършила икономика, но винаги музиката й е била на сърце. „Баща ми отрано проверил и разбрал, че съм музикална. Естествено много се гордееше с това и още от малка започна да ме води със себе си, когато имаше ангажименти. Пяла съм с него по събори, по сватби… къде ли не. Сега си давам сметка колко неща съм научила неусетно, в движение. „Хванала съм му чалъма“, както се казва и когато тръгнах самостоятелно по моя си път, когато се осъзнах като по-зрял артист, разбрах, че това ми е станало втора природа“, споделя певицата в свое интервю.

Майката на поп фолк изпълнителката обаче имала други планове и амбиции за нея. Много искала да стане лекар. Майката на Ивана настоявала дъщеря й да получи образование и да има професия. Музиката обаче тегли изпълнителката. Тя започва да пее като на шега и нещата потръгват.

Ивана признава, че ако е знаела, че това е нейният път, е щяла да тръгне веднага по него. „Ако трябваше сега да решавам наново и имах знак, че това ще ми е призванието, щях да поема веднага по този път“, казва поп фолк изпълнителката.

Майката на Ивана искала тя да стане лекар сн. Фейсбук

Майката на Ивана искала тя да стане лекар сн. Фейсбук

През години Ивана е печелила безброй награди. Признава, че всяка статуетка й носи удовлетворение, но е и голямо задължение да можеш да докажеш, че си заслужил това отличие. Ивана се радва на конкуренцията, когато е градивна. Убедена е, че хората не са глупави и много бързо отсяват кадърните от некадърните изпълнители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар