Голям скандал беляза сватбата на Софи Маринова

Гласувайте за статията

Скандал беляза сватбата на ромския славей Софи Маринова

Софи Маринова и Гринго с бурна първа брачна нощ сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго

Покрай сватбата на Софи Маринова и Гринго се вдигна много шум. Двамата се венчаха на пети февруари. Веднага след като певицата обяви, че ще мине под венчилото със своя любим, стана ясно кой ще се погрижи за тоалета й. Още тогава тя акцентира върху избора си на дизайнер. Софи Маринова сподели, че ще се довери на София Борисова.

Определено всички имаха големи очаквания за тоалета на известната булка. Но в крайна сметка останаха изключително разочаровани, пише Хот арена. Софи Маринова се появи с нелепа рокля на сватбения си ден и не закъсняха спекулациите, че дизайнерката се е изгаврила с известната си клиентка.

София Борисова представя себе си като един от най-известните и утвърдени родни дизайнери. Тя не пропуска възможността да изтъкне, че има и куп успехи зад граница. Тоалетите й се предлагат за 4-цифрени суми и затова всички недоумяват защо Софи Маринова се появи на сватбата си в този нелеп вид, пише Хот арена.

Изданието допълва, че след този скандал имиджът на известната дизайнерка ще пострада сериозно.

София Борисова се погрижи и за тоалетите на шаферките, сред които беше и самата тя. За свои кумове младоженците избраха Преслава и нейния любим Павел.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар