Саня Борисова се конкурира с Ники Илиев

Гласувайте за статията

Саня Борисова става конкурент на Ники Илиев

Саня Борисова става пряк конкурент на бившия си съпруг. Актрисата работи по нов проект. Тя се е захванала със сценария на фантастичен филм. Красавицата издаде, че именно тренировките по китайски бойни изкуства са в основата на раждането на тази идея.

Актрисата добави, че в момента тренира усилено заради новия филм, но отказа да разкрие подробности. От думите й става ясно, че тя ще се конкурира с бившия си съпруг.

Скоро красавицата проговори за раздялата си с него. Тя прие много тежко разлъката между тях, но очевидно вече е преодоляла всичко. Саня Борисова не крие, че Ники е много важен човек за нея. Тя споделя, че двамата са в много добри отношения.

Актрисата отрича, че вина за развоя на събитията между тях, има трети човек. Тя е категорична, че те не са се разделили заради изневяра нито от нейна, нито от негова страна.

Двамата сключиха брак през 2012-а година. Но съвместното им съжителство продължи само 6 години, през които те бяха тандем не само в личния живот, но и на снимачната площадка, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Последната клюка покрай Саня Борисова гласи, че тя е срещнала мъж, който се държи с нея като с принцеса. Но засега актрисата нито потвърждава, нито отрича тези слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар