Сравниха уебкам модела Христина Андерсън със Станка Златева! (виж кой предизвика скандала)

Сравниха уебкам модела Христина Андерсън със Станка Златева! (виж кой предизвика скандала)
5 (100%) 2 votes

Христина Андерсън беше сравнена с голямата Станка Златева!

Уебкам моделката с пищни форми Христина Андерсън заформи скандал в мрежата. Тя постна своя снимка по къси панталонки, а кандидат плеймейтката Илона Георгиева невинно я оприличи на Станка Златева.

Станка Златева

Прилича ли ви Христина Андерсън на Станка Златева, или не?!

Е, минути по-късно кавгата започна. Ето как реагира на сравнението Андерсън и как оплю Илона:

„От няколко дни тука се опитваш някакви комплекси да избиваш относно мен и клиповете, които публикувам едва ли не съм използвала твои думи, чакай не си ги измислила ти тези думи, че да са твои! Спри да си мислиш, че всеки говори, мисли и се опитва да прилича на теб.

Светът не се върти около теб Илона. Не си интересна нито ти, нито циците ти от 10 хиляди с които парадираш нито „сложената“ ти усмивка.

А относно телосложението ми, хората ме харесват много повече така от колкото 30 кила с мокри гащи и мога да го докажа! На всяка манджа мерудия си, до сега мълчах, мълчах гледах, но няма да ти се получи този път.

Не ме ли закача някой си мълча, но захапе ли ме ще го изнеса на палатка. Живей си там живота с твоите 43 килограма ако щеш и 40 стани и не се занимавай с животите на другите!“, сряза я Христина Андерсън.

От своя страна Илона Георгиева не се даде, а веднага отговори и обясни намеренията си:

„Ама чакай сега какви комплекси и какви клипове… Изобще не знам за какво говориш. Но да се обидиш от това, това вече е комплекс.

Аз просто исках да те зарадвам сравнявайки те с жена, КОЯТО Е СВЕТОВНА ГОРДОСТ НА БЪЛГАРИЯ. Това е. Не го разбра – ок. Но без излишни сценарии“, отвърна й Илона Георгиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар