Емил Кошлуков взриви: Като млад бях полово неутрален! (още подробности)

Емил Кошлуков взриви: Като млад бях полово неутрален! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Емил Кошлуков хвърли в шок с поста си в мрежата!

След световния скандал с актьора Лиъм Нийсън и обвиненията в расизъм, Емил Кошлуков взриви мрежата. Програмният директор на БНТ хвърли в размисъл стотици и то по типичния си иронично-саркастичен начин. Струва си да се замислим:

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков с нова порция бисери в мрежата

„Признанието на Лиъм Нийсън ми даде кураж да споделя и аз своите грешки. Не чак от детската градина като в Швеция, но пак като млад аз съм бил полово неутрален, даже няколко пъти.

Хем напълно безпросветно, без Истанбулска конвенция и експерти по джендъри. Щото в онова мрачно време нямаше още това ново познание, да ме прощава Стойчо Керев.

Достатъчно беше да изльока човек бутилка долен алкохол и се неутрализира полово, джендърът му се смалява и почти изчезва.

А обществото тогава беше нетолерантно, пълно с омраза общество си беше. Направо ставаше обществото, слагаше си бикините и сутиена и те загърбваше, остракиран си оставаш.

И това е, стигматизираше ни обществото, разказваше и на други общества за твоя полов тотален неутралитет и ходи обяснявай, че тази временна джендърова обърквация е тъжен резултат от органична химия.

Утвърдените полови стереотипи бяха неумолими, отнемаше маса подаръци и вечери в скъпи ресторанти, докато някое общество се съгласеше да те приеме, ти вече внимаваш и не бухаш бренди Златна котва, та после да не изпаднеш пак в неутралитет.

Сега е много по-лесно, съвсем различно е вече, либерално. Сега обществото те кани, пише ти смс-и, даже е склонно да даде и вечеря, а ти се надуваш и викаш аз не мога така, за мен сексът не е всичко, днес няма да успея…абе съвсем друго си е!

Сега един път седмично да ти е наред джендърът, обществото е готово да търпи. И да се надява“, избухна Емил Кошлуков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емил Кошлуков взриви: Като млад бях полово неутрален! (още подробности)”

  1. Зизо от пандиза

    февр. 11. 2019

    Абе, тези легенди, дето ги разпъва Кошлучето, май не са съвсем верни. Имам познати, дето са споделяли, че в пандиза май не е бил съвсем неутрален, по-скоро е бил от „меките китки“. Както и да е.

Добавете коментар