Корнелия Нинова избухна: Странна амнезия обхвана Борисов! (още подробности)

Корнелия Нинова избухна: Странна амнезия обхвана Борисов! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова настоява за избор на нова ЦИК!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова продължава да настоява за избор на нова ЦИК. Преди броени дни тя за пореден път изригна с обвинения към премиера Бойко Борисов относно здравеопазването у нас:

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова няма да се откаже от идеята си за нова ЦИК

„Странна амнезия обхвана премиера Борисов. Той заяви: „Няма да се закриват болници по време на моето управление“. Какво ли не правят от човека едни наближаващи избори.

Могат да го докарат до състояние не само да си „загуби“ паметта, но и да бъде опозиция сам на себе си.

Но хората в Елена, Дряново, Кула, Тервел, Генерал Тошево, Бобов дол, Трън , Брезник и други – общо 19 общини помнят, че техните болници бяха закрити точно при управлението на Борисов и само за пет години.

Дали ще повярвате на политическите метаморфози на премиера е ваше право. Наше е да припомняме фактите“, изригна Корнелия Нинова. И вбесена допълва:

„Слушам коментарите на ГЕРБ и на платените им говорители за избор на нова Централна избирателна комисия и ви призовавам да не допускаме поредната гавра със закона и подмяна на истината.

Мандатът на ЦИК изтича на 21.03.2019 г. Изборният кодекс казва, че трябва да започне процедура за нов избор. Срокът за него е до 21.02.2019г. Пожелахме да се спазва законът и ревнаха в хор, че БСП иска да саботира изборите.

За ГЕРБ прилагането на закона е саботаж. Нарушаването му е норма. И настъпи една суматоха – защо БСП искат нов избор, като имат своята квота в ЦИК. Отговорът е прост – защото над квотите и партиите стои законът“, категоричен е лидерът на БСП.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар