Първи подробности за приказната сватба на Цеци Красимирова

Първи подробности за приказната сватба на Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Много скоро Цеци Красимирова ще стане госпожа Струмейтис

Цеци Красимирова е на седмото небе от щастие заради предстоящата сватба. Моделката ще се врече във вечна вярност на любимия си Майкъл Струмейтис. Тя е в трескава подготовка за щастливото събитие, което ще бъде същински приказка.

Цеци Красимирова ще се омъжи като истинска принцеса. Сватбата ще се състои в истински замък. Двойката вече е избрала мястото, на което ще се венчае, както и дата за голямото събитие.

Майкъл Струмейтис и Цеци Красимирова ще сключат брак в замък в столицата на автономна област Каталуния. Американският милионер е наел цял замък в Барселона. Двамата са избрали най-красивия месец в годината за своята сватба. Те ще се венчаят през май, пише ПИК.

В края на миналата година зрителите на „Жълтите новини“ по ПИК ТВ научиха първи за важната промяна в живота на нашенката. Малко след като стана ясно, че Цеци има връзка с американския милионер, тя се похвали и с годежен пръстен.

Американецът предложи брак на зеленооката моделка по време на почивка на Карибите. Заради честите им пътувания до там, тръгна слух, че сватбата ще се състои именно на това райско кътче. Но Цеци Красимирова предпочете слънчева Барселона, където живее от години с дъщеря си, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар