Елен Колева съвсем се чална: Цитира Ошо и смени името си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Елен Колева от известно време се е прекръстила на Елена Калевска!

Актрисата Елен Колева, която от известно време насам се подвизава с името Елена Калевска, съвсем се чална. Тя не спира да публикува премъдри цитати от известни личности и да доказва колко е духовна.

Елен Колева

Елен Колева вече е с ново име и сякаш нова идентичност, не спира да демонстрира духовност в мрежата

Последната мисъл, която грабна вниманието на Елен Колева, е от известния Ошо. Явно бившата приятелка на Сашо Майонезата и Калин Терзийски се припознава в думите му, които гордо цитира:

„Човек, който вярва в себе си е опасен за обществото – за едно общество, което разчита на робството. Което е вложило твърде много в робството.

Човек вярващ в себе си е независим. Непредсказуем е, действа по свой собствен начин. Свободата е неговия живот. Той ще вярва в онова, което чувства, в онова, което обича… И тогава вярата му ще е заредена с неизмерима интензивност и истинност.

Тогава вярата му е жива и автентична. И тогава той ще рискува всичко за тази вяра, единствено когато докосва сърцето му, интелигентността и любовта му!

В противен случай, не. Не можете да наложите върху него никакъв тип вярвания. Ошо“, публикува Елен Колева. Дали наистина се е променила актрисата, или това е поредната й роля?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар