Светлана Гущерова ляга под ножа след раждането

Светлана Гущерова ляга под ножа след раждането
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова е взела решение

Светлана Гущерова ще легне под ножа след раждането на първородната си дъщеричка. Плеймейтката е решила да постави силиконови импланти в бюста си. Досега тя категорично отричаше слуховете, че е коригирала големината на гърдите си и твърдеше, че няма силикон. Съпругата на Християн Гущеров признава само за две от интервенциите си.

Тя не крие, че е коригирала не само устните, но и носа си. Но истината е, че бъдещата майка се наплашила от историите на свои приятелки, които са се подложили на операция за уголемяване на бюста, преди да забременеят. Тя е решена да кърми детето си и затова решила да изчака с поставянето на силикона. Но след като отмине периодът на кърменето, плеймейтката е решила да се подложи на манипулацията.

Тя възнамерява да роди със секцио и това означава, че няколко месеца след това й предстои втора операция, пише ПИК.

Светлана Гущерова научи, че очаква дете, малко след като сключи брак с Християн Гущеров. Откакто знае, че в утробата й расте нов живот, тя е изключително внимателна с храната, която консумира.

Бившата моделка се страхува да не се сдобие с целулит и стрии по време на бременността. Освен на скъпа козметика, тя залага и на здравословен начин на живот. От няколко месеца госпожа Гущерова ходи на йога за бременни. Покрай нея и Християн успя да свали няколко килограма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар