Хубавата Кристин Илиева се нуждае от още пари за лечението си! (помоли за помощ)

Хубавата Кристин Илиева се нуждае от още пари за лечението си! (помоли за помощ)
5 (100%) 1 vote

Кристин Илиева се обърна към приятелите и последователите си в мрежата!

Моделката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата с певицата Дивна преди месеци, се възстановява, но бавно. Наскоро Криси отново се обърна за помощ към приятелите и последователите си в мрежата. Ето какво написа момичето:

Кристин Илиева

Кристин Илиева търси средства за възстановяването си

„Пиша до всички вас, мои приятели и познати, хора с добри сърца! Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Мина почти година от този ужасен ден и възстановяването ми все още не е пълно. За жалост няма и да е другия месец или три.

Ще трябва още да се боря, да ми помагате, защото без подкрепата на семейството и приятелите си и вие всички, аз нямаше да съм тук. Нямаше да мога да се радвам, да се наслаждавам на храната, да обичам, да мога да излезна с приятели, да отида на кино и да се забавлявам.

Честно, доста трудно сдържам сълзите си сега, докато пиша това. Като цяло открих, че всъщност съм доста емоционална, но пък с много силен дух и характер.

Доста питат “Как се справяш?!”, отговорът ми е, че в такъв момент нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, за да живееш пълноценно!!! Да създадеш поколение и да научиш и своите деца да бъдат силни и смели.

Всеки от вас, който има въпроси към мен, нека ми пише, винаги съм се старала да отговарям и с каквото мога да помагам.

Животът, явно че може да бъде коварен и несправедлив, много пъти съм се питала: “Защо на мен? Или “Защо е толкова сериозно?”, за да станеш и да се изправиш още по-силен!

Силно вярвам, че и след всяка буря изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека яснота. Ту така, ту онака с две думи.

Факт: Никога не съм обичала да искам помощ, да показвам, че не мига да се справя с нещо и сега го правя към вас! Защото вярвам, че има добри хора, вярвам че ще се възстановя напълно и ще имам пълноценен живот, и вярвам че всичко добро се връща!!!

Всяка една помощ е добре дошла и оценена!!! Искам също да благодаря и на всички, които вече го направиха! БЛАГОДАРЯ!“, написа Кристин Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар