Бареков сезира Цацаров за престъпления на вицето Каракачанов! (виж писмото му)

Гласувайте за статията

Николай Бареков изпрати писмо до главния прокурор Сотир Цацаров!

Евродепутатът Николай Бареков изпрати писмо до Сотир Цацаров. В него той сезира прокуратурата за престъпления, в които обвинява вицепремиерът Красимир Каракачанов:

Бареков

Писмото на Бареков до Цацаров

„Изпълних своя граждански дълг днес и сезирах Главния прокурор на Републиката за престъпленията против българския народ на овластения цинизъм в лицето на вицепремиера на Бойко Борисов Красимир Каракачанов.

В качеството си на “държавник” лицето Каракачанов нарушава законите на България и нормите на Европа с една цел – да всява страх и омраза сред българското общество.

Вместо да си гледа работа като свръх овластен министър и вицепремиер и да решава проблемите със социалната сегрегация и етническата и битова престъпност, Каракачанов пали още по-голяма омраза и конфликти в разделеното ни от политиците и бедността общество.

Каракачанов с цел лични облаги и замитането на собствената си некадърност стъпва на най-елементарната плоскост на ксенофобията, етническото разделение, антисемитизма, расизма, дискриминацията.

Като многодетен баща на български синове аз, Николай Бареков, не приемам неговата “рецепта” за разделяне и ограничаване на раждаемостта с насилствени мерки. Като български патриот и националист смятам, че доносникът от комунистическата ДС Каракачанов представлява фашизма и расизма на най-високо ниво във властта и превръща патриотизма във фарс.

На мястото на премиера бих се засрамил от неговото разюздано и неконтролируемо поведение във властта и бих го уволнил незабавно. Още по-жалкото е, че поведението на Каракачанов преследва единствено личните му цели да оцелее във властта. Но налива вода в мелницата на всички соросоидни и псевдолиберални тинктанкове срещу, които самият той ужким се бори само на думи, а всъщност им дава аргументи срещу нас, представителите на истинските консерватори.

Лицето е срам за консерватизма и национализма в Европа и мазно петно върху ревера на българските патриоти.

За посочените от мен престъпления, ако прокуратурата и съда си свършат работата акуратно и безпристрастно, Каракачанов би следвало да лежи четири години зад решетките и да служи за лош пример и за назидание на всички изкушени от омразата и неуважението към народа български политици“, категоричен е Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар