Бареков сезира Цацаров за престъпления на вицето Каракачанов! (виж писмото му)

Писмото на Бареков до Цацаров
0

Николай Бареков изпрати писмо до главния прокурор Сотир Цацаров!

Евродепутатът Николай Бареков изпрати писмо до Сотир Цацаров. В него той сезира прокуратурата за престъпления, в които обвинява вицепремиерът Красимир Каракачанов:

Бареков
Писмото на Бареков до Цацаров

„Изпълних своя граждански дълг днес и сезирах Главния прокурор на Републиката за престъпленията против българския народ на овластения цинизъм в лицето на вицепремиера на Бойко Борисов Красимир Каракачанов.

В качеството си на “държавник” лицето Каракачанов нарушава законите на България и нормите на Европа с една цел – да всява страх и омраза сред българското общество.

Вместо да си гледа работа като свръх овластен министър и вицепремиер и да решава проблемите със социалната сегрегация и етническата и битова престъпност, Каракачанов пали още по-голяма омраза и конфликти в разделеното ни от политиците и бедността общество.

Каракачанов с цел лични облаги и замитането на собствената си некадърност стъпва на най-елементарната плоскост на ксенофобията, етническото разделение, антисемитизма, расизма, дискриминацията.

Като многодетен баща на български синове аз, Николай Бареков, не приемам неговата “рецепта” за разделяне и ограничаване на раждаемостта с насилствени мерки. Като български патриот и националист смятам, че доносникът от комунистическата ДС Каракачанов представлява фашизма и расизма на най-високо ниво във властта и превръща патриотизма във фарс.

На мястото на премиера бих се засрамил от неговото разюздано и неконтролируемо поведение във властта и бих го уволнил незабавно. Още по-жалкото е, че поведението на Каракачанов преследва единствено личните му цели да оцелее във властта. Но налива вода в мелницата на всички соросоидни и псевдолиберални тинктанкове срещу, които самият той ужким се бори само на думи, а всъщност им дава аргументи срещу нас, представителите на истинските консерватори.

Лицето е срам за консерватизма и национализма в Европа и мазно петно върху ревера на българските патриоти.

За посочените от мен престъпления, ако прокуратурата и съда си свършат работата акуратно и безпристрастно, Каракачанов би следвало да лежи четири години зад решетките и да служи за лош пример и за назидание на всички изкушени от омразата и неуважението към народа български политици“, категоричен е Бареков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.