Хазал Кая вдигна тежка сватба (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Актрисата каза заветното „Да“ пред 500 гости

Турската актриса Хазал Кая, известна на родните зрители покрай участието й в сериалите „Огледален свят“ и „Изкушение“, каза заветното „Да“ на своя избраник.

Хазал кая била облечена в прелестна булчинска рокля. Тя се венча за режисьора Али Атай. Двойката събра приятели и гости в центъра на Истанбул. Местните медии определиха събитието като сватбата на годината, за която дълго ще се говори.

Хазал Кая

Актрисата каза заветното „Да“ пред 500 гости

Хазал Кая и съпругът й поканили над 500 гости. Това, което направило най-силно впечатление на всички тях бил фактът, че Хазал сияела до съпруга си. При все, че двойката е заедно от пет години, те наскоро се престрашили да разменят брачни халки.

Двойката събрала всичките си приятели на пищното тържество. Роклята на булката била дело на турския дизайнер Озгюн Масур.
По този повод актрисата разкрила, че двамата с дизайнера са много добри приятели от 17 години.

Един ден той й казал, че ако някой ден се омъжи, иска той да е този, който ще ушие сватбената й рокля. „И така стана“, разкрива с усмивка Хазал Кая. Тя споделя, че организацията на цялото тържество минало през ръцете й и е било пълна лудница. Същевременно тя снимала извън града, което я затруднило допълнително, пише zajenata.bg.

Хазал Кая

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар