Съдът попари Цветан Николов

Гласувайте за статията

Той се зарече повече да не шофира в нетрезво състояние

Цветан Николов не успя да се измъкне между капките за разлика от мнозина.

Запознати издават, че зам.-шефът на Народния театър и тв водещ в БНТ – Цветан Николов, е получил 11-месечна условна присъда с тригодишен изпитателен срок, след като се призна за виновен за автомелето на моста „Чавдар“ в столицата.
Припомняме, че пътният инцидент, причинен от него, се случи през миналото лято.

Цветан Николов

Той се зарече повече да не шофира в нетрезво състояние

В края на август, Цветан Николов катастрофира, отсичайки цял стълб с автомобила си, след като седнал зад волана на автомобила си в нетрезво състояние, припомня „Телеграф“.
Цветан Николов се размина като по чудо със смъртта след зловещата каскада. Експертиза пък показа, че той е шофирал с 2.7 промила алкохол в кръвта.

Тв водещият се появил в съда заедно с адвоката си и поискал споразумение с прокуратурата, признавайки всички факти по делото. Споразумението било одобрено от от съдия Марина Манолова от Софийския районен съд, а решението ѝ има силата на присъда и не може да бъде обжалвано.

Освен определената условна присъда, Цветан Николов е лишен от правото си да шофира за период от година и половина. Свидетелството му за правоуправление на МПС е било отнето след катастрофата. Времето, в което Николов е бил без книжка, ще бъде приспаднато.
Това означава, че той няма да има право да сяда зад волана само още година. Николов се зарекъл пред съда, че няма да повтори грешката си да шофира в нетрезво състояние, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар