Принц Чарлз шашнал всички с тази си изцепка

Гласувайте за статията

Тази случка се разиграла преди доста време, но все още се помни

За никого не е тайна, че животът на британското кралско семейство се следи под лупа и принц Чарлз не прави изключение.

Преди време принц Чарлз оставил безмълвни всички с тази си изцепка. Той задал на глас въпроса: „Дали да не стана гей?“

принц Чарлз

Тази случка се разиграла преди доста време, но все още се помни

Запознати уточняват, че тази изцепка принц Чарлз я е направил на младини. Той изрекъл тези думи, за да избегне натиска да си намери подходяща жена. Случката се разиграла преди доста години, още преди да сключи брак с Даяна.

За тази случка припомни Бродерик Мънро-Уилсън, който е бил близък приятел на принца преди години. Той я споделил пред известно британско издание.
Разбира се съвсем на шега и под натиска на непрестанните въпроси, свързани с бъдещата му жена, принцът попитал дали трябва да стане гей и да си го признае, за да го оставят намира.

След тези му думи всички в залата прихнали да се смеят. Мънро-Уилсън посочва, че не били много хората, на които им било позволено да се сближат с Чарлз. Той подчертава, че било невъзможно някой да отиде просто ей така, за да си поговори с него. Поради тази причина не дръзвали дори и да се пробват.

От разказа на Мънро-Уилсън става ясно, че всички се възхищавали на принц Чарлз и шушукали, че един ден ще имат възможността да се похвалят с това, че са говорили и учили с краля на Великобритания, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар