Приятелите на Меган Маркъл разкриха цялата истина

Гласувайте за статията

Те споделиха доста любопитни неща от личния й живот

Петима от приятелите на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл разкриха истината за нея.

Става въпрос за петима от колегите й от сериала „Костюмари“, с които тя все още е в доста близки отношения. И докато някои смятат, че думите им за Меган Маркъл са по молба на съпруга й – принц Хари, то други са убедени, че сами са се организирали в нейна защита.

Меган Маркъл

Те споделиха доста любопитни неща от личния й живот

Приятелите на Меган Маркъл от сериала разкриват, че тя е много вярваща. Друга любопитна подробност, която мнозина не знаят е, че тя има много специална връзка с Бог и често пъти медитира. Именно тази й силна вяра е нещото, което й дава сили да се справи с ролята на херцогиня, която все още е нова за нея.

Овен това Меган Маркъл има изключително силна връзка и със съпруга си Хари, признават приятелите й. И двамата са здраво стъпили на земята, а тя знае повече от добре кои са нещата, които може да контролира и кои не.

Със сигурност обаче няма как да не се тревожи за всичко онова, което се изписа по отношение на връзката между нея и баща й. Колегите й, са категорични, че тя не е зачеркнала баща си, както твърдят мнозина, в това число и самият той. Те издават, че херцогинята му е написала писмо след сватбата си, в което му казва, че го обича и го моли да спре да я изкарва виновна за всичко, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар