Деси Стоянова шашна всички, признавайки, че…

Гласувайте за статията

Тя изглежда ослепително и „бие“ мнозина тийнейджърки със свежестта си

Красивата водеща на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Деси Стоянова, шашна всички с признанието си.

Екранната партньорка на Сашо Кадиев очевидно не се стеснява да се показва без грим, когато не е на работа. При все, че тя вече е на 43 години, все още изглежда изключително свежа и красива.

Деси Стоянова

Тя изглежда ослепително и „бие“ мнозина тийнейджърки със свежестта си

Разбира се за пред камерата на Деси Стоянова й се налага да се подлага на тежък макиаж. Мнозина обаче са наясно, че веднага щом приключи професионалните си ангажименти, тя сваля тоновете грим и пудра от лицето си.

Деси Стоянова споделя, че дължи свежарския си външен вид на добрия си ген. тя обаче не пренебрегва и разкрасителните процедури. Въпреки това не прекалява с тях, а се подлага само на толкова, колкото са необходими, за да запазят свежестта й за по-дълго време.

За целта тя посещава редовно своята дерматоложка, която полага грижи за свежестта на кожата й. Освен това Деси Стоянова разкрива, че се доверява само на скъпа козметика, за да се пребори успешно с първите признаци на стареенето, пише Блиц.

При все, че има две деца, Деси Стоянова не си позволява да закъснява за ефир, за разлика от екранния си партньор Сашо Кадиев. Тя дори го е принудила да й обещае, че ще положи нужните усилия, за да е навреме в студиото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар