Любопитни разкрития за злополучния джип, с който катастрофира Деси Банова

Гласувайте за статията

В най-скоро време тя отново ще седне зад волана му

След като стана ясно, че Деси Банова-Плевнелиева е претърпяла катастрофа в петък, на бял свят изплуваха и доста любопитни разкрития за злополучния джип.

Припомняме, че пътният инцидент с участието на Деси Банова се случи на столичния булевард „Цариградско шосе“. Въпросното возило е изключително скъпо за красивата синоптичка, тъй като то й е сватбен подарък от съпруга й Росен Плевнелиев.

Деси Банова

В най-скоро време тя отново ще седне зад волана му

Запознати издават, че Деси Банова е зад волана на лъскавия джип едва от осем месеца. Други пък споделят, че сватбеният подарък, подарен й от нейния нов съпруг, възлиза на стойност около 150 хиляди лева.

Джипът на Деси Банова бе ударен отзад от бус. Въпреки удара, тя не е пострадала сериозно. По-скоро е била шокирана от случилото се. Росен Плевнелиев пристигнал веднага на мястото на инцидента.

Заради оплакванията й от наличието на болки и големия стрес, който преживяла, Деси Банова била откарана на преглед във Военномедицинска академия. След извършения преглед, специалистите се произнесли, че красавицата не е пострадала сериозно и я освободили за домашно лечение.

Както вече споменахме, Деси Банова обожава лъскавото возило, подарено й от съпруга й. Имайки предвид, че джипът е с пълно автокаско в съвсем скоро време, тя отново ще има възможността да седне зад волана му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар