Съпругът на Елизабет Втора взе изненадващо решение

Гласувайте за статията

Принцът най-накрая се отказа от книжката си

Съпругата на кралица Елизабет Втора – принц Филип, изненада всички с решението, което взе.

97-годишният херцог на Единбург е взел решение да преустанови с шофирането. След като неотдавна предизвика катастрофа близост до кралското фамилно имение Сандригам, при която пострадаха две жени, а деветмесечно бебе като по чудо се размина невредимо, принцът бе предупреден от полицейските власти.

Елизабет Втора

Принцът най-накрая се отказа от книжката си

Само няколко дни след това, той бе засечен да шофира без предпазен колан. В резултат на целия шум, който се вдигна около тези две случки, съпругът на Елизабет Втора, се е отказал доброволно от шофьорската си книжка. Той я е предал в полицейското управление преди няколко дни.

От Бъкингамския дворец съобщиха, че „след внимателно обмисляне съпругът на кралица Елизабет Втора е взел решение доброволно да предаде свидетелството си за правоуправление“.

Мнозина предполагат, че Елизабет Втора също е доволна от това му решение, тъй като тя знае много добре какъв джигит е съпругът й. преди време тя му направила забележка да намали скоростта, а той я предупредил, че ако продължи да нарежда, ще я изхвърли от колата.

Кралицата нямала никакви съмнения, че той е способен дори на такова действие. С този си разказ, тя предизвика възмущението на мнозина. В това число и на близък приятел, който е бил в колата им по време на тази скандална случка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар