Синоптиците с нова стряскаща прогноза

Гласувайте за статията

Идва поредната порция студ и сняг

Синоптиците направиха доста стряскаща прогноза за времето за следващите няколко дни.

Оказва се, че след като температурите се доближиха доста до пролетните, се задава поредната порция студ.
Синоптиците посочват, че Денят на влюбените ще мине под знака на снега и минусовите температури. Рязкото застудяване ще започне още в следобедните часове на вторник. Очакванията са живакът да падне с около 10 градуса.

синоптиците

Идва поредната порция студ и сняг

Навръх Св. Валентин дори максималните температури в столицата няма да надхвърлят нула градуса. В дните след това се очаква те да продължат да падат, отбелязва „Телеграф“.
Синоптиците прогнозират, че в нощта срещу Денят на влюбените в столицата, както и в други райони на Западна България, ще завали сняг.

В петък снеговалежите ще обхванат и източната половина на страната. Добрата новина е, че ще имаме на разположение още няколко дни, в които да се насладим на сравнително слънчевото февруарско време.

Както вече споменахме, поредното рязко застудяване ще започне в малките часове на нощта на вторник срещу сряда. Още в средата на тази седмица се очакват снеговалежи на отделни места в страната.

Това е поредната рязка промяна на времето от началото на месеца. Тази година Малък Сечко започна с доста високи температури. В първите дни на февруари, живакът на места достигна до +20 градуса. След това настъпи захлаждане, последвано от нов период на повишение на температурите. Поредната порция студ идва през втората половина на седмицата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар