Нова драма за Митьо Очите

Гласувайте за статията

Любимата му жена го заряза

Несебърският Ал Капоне – Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, преживява поредната драма в живота си.

Оказва се, че покрай множеството проблеми и ареста му в Турция, той е бил изоставен и от половинката си Антигона Янулис, от която има дете. Тя е напуснала семейния му палат в Несебър.

Митьо Очите

Любимата му жена го заряза

Според учредителния акт на последната й фирма – „Мит Рентакар“, по лична карта тя живее в столичния квартал „Надежда“ – 1 в най-обикновена панелка. Седалището на фирмата пък е регистрирано в бургаския квартал „Славейков“.

Запознати издават, че през последните няколко месеца отношенията между Антигона и майката на Митьо Очите, са се влошили доста. Властната възрастна дама държала да има контрол върху всичко и изглежда е единствената, спрямо която Митьо Очите има респект.

Многобройните му забежки, са публична тайна, но Антигона била принудена да търпи всичко това. В определен момент обаче чашата на търпението й преляла. Това се случило, след като узнала, че по време на ареста си в Турция, Митьо Очите е бил с мистериозна млада дама в стаята си.

От записа, разпространен от анадолската осведомителна агенция, лицето на младата дама, която била една от двете закопчани, заедно с несебърския Ал Капоне, се вижда само за кратко. Това, което направило впечатление на Антигона бил фактът, че тайнствената дама удивително прилича на друга близка до сърцето му красавица – 29-годишната варненка Ренета Николова. Тя е наследница на изтърпяващия доживотна присъда Никола Николов, който е бивш управител на най-голямата фирма за изкупуване на скрап, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар