Майката на Николай Банев изплака, че…

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че синът й и снаха й, са изключително дисциплинирани хора

Майката на Николай Банев не издържа на напрежението и изплака, че не може да си позволи да гледа внуците в английски колеж във Франция с 340 лева пенсия.

Тя се жалва, че обвинението, което й бе повдигнато, е много сериозно, имайки предвид, че е работила 34 години само в областта на културата. Тя признава, че е участвала само в две дружества.

Николай Банев

Тя е категорична, че синът й и снаха й, са изключително дисциплинирани хора

В ефира на Би Ти Ви преди броени дни, майката на Николай Банев не скри огорчението си от обвиненията, че е участвала в организирана престъпна група.
Тя бе категорична, че никъде не може да се намери документ, в който тя е участвала с някакви средства или пък да е теглила някакви заеми.

Майката на Николай Банев е категорична, че синът й и снаха й са дисциплинирани хора и допълва, че не са искали да бягат в чужбина.
Тя не пропусна да коментира и обвинението, че Николай Банев е разполагал с телефон в килията с думите:

„Не знам има ли такава история, може да е подхвърлен. Аз дори сокове не му нося. Относно това, че искал да води по телефона хибридна война с помощта Русия, това не е вярно. Истината е, че Николай и Евгения имат много приятели руснаци, които са идвали на фестивали в „Русалка”, но чак хибридна война…”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар