Лили Иванова смая всички

Гласувайте за статията

Тя също не останала длъжна и направила мил жест на служителките на бутика

Примата на родната естрада Лили Иванова, смая всички с това, което направи в Брюксел.

Лили Иванова била забелязана в един от прочутите бутици за дрехи в Брюксел. Изпълнителката се разходила специално до Белгия, за да го посети и да обнови всекидневния и сценичния си гардероб.

Лили Иванова

Тя също не останала длъжна и направила мил жест на служителките на бутика

Тя смаяла посетителите на въпросния бутик като пръснала 20 хиляди евро за дрехи, отбелязва „Телеграф“. Друга певица, която твърди, че е много близка с Лили Иванова разкрива, че тя е получила и завидна отстъпка в магазина. Твърди се, че той е на световноизвестна белгийска дизайнерка, която е част от легендарната група стилисти „Антверп сикс”.

Истината е, че Лили Иванова е редовна клиентка на въпросния бутик и пазарува там поне веднъж в годината, при това от десетилетие.
Освен това тя получила и допълнителна отстъпка заради това, че е европейска знаменитост.

Оказало се, че дори в Брюксел я познават много добре, при все, че още не е изнасяла концерти там. Служителите на бутика останали очаровани от факта, че изпълнителка, която е толкова популярна и обичана в родината си, пазарува при тях.

От благодарност за солидната отстъпка, Лили Иванова пък им подарила свой плакат с автограф, който веднага бил закачен на видно място в бутика.
Другата певица, която придружавала Лили издава, че примата на родната естрада не пропуснала и да си купи изискано прозрачно бельо в любимия й червен цвят, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар