Магърдич Халваджиян се изплаши от…

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че няма начин шоуто да акостира в ефира на БНТ

След като от началото на годината „Господари на ефира“ е без дом, след като договора му с Нова тв изтече, продуцентите Магърдич Халваджиян и Джуди Халваджиян не спират да водят преговори с различни медии.

Оказва се обаче, че Магърдич Халваджиян е много изплашен от цензурата, която налага БНТ и поради тази причина с брат му нямат никакви намерения предаването им да акостира там.
Това слага край на спекулациите, че има вероятност Господарите да се излъчва в ефира на телевизията-майка.

Магърдич Халваджиян

Той е категоричен, че няма начин шоуто да акостира в ефира на БНТ

Магърдич Халваджиян дори уточни, че изобщо не са водени преговори с БНТ, имайки предвид начина им на финансиране и статута й на държавна медия.
Със сигурност нещата помежду им няма как да се получат, тъй като БНТ е обществена телевизия, финансирана от държавата.

В същото време Господарите са много критични по отношение на хората, управляващи държавата и не го крият. В интервю дадено преди броени дни, Магърдич Халваджиян заявява категорично, че поради всички тези причини няма начин да правят предаването си на „Сан Стефано“ 29.

Той не би искал да е под натиска на всеки с по-големи правомощия в държавата, който може по всяко време да ги цензурира. От думите на Магърдич Халваджиян стана ясно и че Господарите няма да се завърнат в ефира на Нова тв, докато медията е в процедура на смяна на собственика, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар