Лъсна цялата истина за отношенията между Григор Димитров и Никол Шерцингер

Лъсна цялата истина за отношенията между Григор Димитров и Никол Шерцингер
5 (100%) 1 vote

Двамата решили да се съсредоточат върху кариерите си

Цялата истина за отношенията на един от най-известните български тенисисти Григор Димитров и приятелката му – певицата Никол Шерцингер, излезе наяве.

За никого не е тайна, че двойката бе разделяна многократно от медиите. За съжаление обаче това се случи и в действителност.
Изданията във Великобритания отново се захванаха с отношенията на Григор Димитров и Никол Шерцингер.

Григор Димитров

Двамата решили да се съсредоточат върху кариерите си

Някои от тях гръмнаха с новината, че поп иконата е била ухажвана от бившия футболен национал на страната Джейми Реднап. Те допълват, че Григор Димитров и певицата, са окончателно разделени.

От информацията, изнесена на страниците на английските издания става ясно, че Григор Димитров и Никол Шерцингер, са си дали почивка. Двамата са решили да концентрират вниманието си върху кариерите си.

В същото време, записалият близо 300 мача за Ливърпул халф, е дочул за раздялата на Никол и Гришо и решил да си пробва късмета с певицата. Той останал неприятно изненадан, когато Никол Шерцингер отвърнала от раз свалките му с думите, че моментът не е подходящ.

Опитите на 45-годишният бивш футболист да излезе на среща с Никол Шерцингер, се провалили. В. „Сън“ отбелязва на страниците си, че двамата биха били чудесна двойка и изразяват надежда, че по-късно нещата между тях може да се получат, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар