Боби Ваклинов разкри истината за съдбата на Господарите

Гласувайте за статията

Репортерът си търси усилено работа из столичните телевизии

Един от репортерите на култовото шоу „Господари на ефира“ – Боби Ваклинов, разкри каква ще е съдбата му.

Индикациите, които дойдоха от репортера на шоуто издават, че шансовете на Господарите отново да се върнат в ефир, клонят по-скоро към нула.

Боби Ваклинов

Репортерът си търси усилено работа из столичните телевизии

Запознати издават, че от няколко дни насам Боби Ваклинов усилено си търси работа из столичните телевизии. Припомняме, че предаването „Господари на ефира“, е без ефир от 1 януари, след като Нова тв отказа да поднови договора си с продуцентската компания на братя Халваджян – „Глобал Вижън“.

Имиджът на предаването се срина рязко след срамния репортаж на Димитър Върбанов, който по-късно бе уволнен.
Припомняме, че през септември, миналата година, медиите гръмнаха с новината, че репортерът на Господарите, е бил пребит по време на разследване в склад за хранителни стоки в родното му Велико Търново.

Стигна се до там, че чак премиерът Бойко Борисов се намеси и нареди светкавичното разследване на случая. В последствие стана ясно, че Димитър Върбанов не е бил бит и е подвел цялата държава, симулирайки побой. Това бе доказано и от записите на охранителните камери на въпросния склад.

От началото на тази година водещите и репортерите на „Господари на ефира“, са в неплатен отпуск. По всяка вероятност заплащането, което Боби Ваклинов получа в радио „Фреш“, му е недостатъчно, имайки предвид, че няма високи претенции към бъдещите си работодатели. Единственото, което иска, е да му бъде даден шанс за кариерно развитие в телевизията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар