Няма да повярвате какво причини Богомил Грозев на Нора Шопова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Новинарят премина всякакви граници

Мнозина не могат да повярват какво причини Богомил Грозев на колежката си Нора Шопова.

Журналистът си позволи да се изгаври с красивата синоптичка на Нова тв – Нора Шопова.
Оказва се, че той често се засича с нея и вероятно поради това са станали доста близки. Макар Грозев често пъти да си позволява да сипе злостни шеги, тя не се засяга от тя ни най-малко.
Служители на медията коментират, че не е изключено новинарят да не я понася до такава степен, че да следва поговорката: „Добре, че са шегите, че да си кажем истината“.

Богомил Грозев

Новинарят премина всякакви граници

И така, Богомил Грозев реши да сравни Нора Иопова със… змия. Това се случи, след като преди броени дни в студиото на сутрешния блок на Нова тв пристигна гост, заедно с опасното влечуго. Причината бе избягалата в пловдивския мол змия и дали е редно хората да могат да отглеждат безпроблемно подобни животни в дома си.

За гаврата, Богомил Грозев е хванал в кадър влечугото и колежката си. А на снимката, която публикува в профила си в социалната мрежа, написа: „Нора Шопова и братовчедка й!“.
Така и не става дали Нора Шопова наистина е като кобра. Факт е обаче, че щом я сравняват с такава, вероятно има някакви змийски качества като повечето жени, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар