Бабата на Азис се отказа от…

Гласувайте за статията

Баба Станка не успява да смогне на големия наплив

Бабата на Азис успя да изненада всички с решението си.

Оказва се, че баба Станка, която е една от най-известните ясновидки в Костинброд, се отказва от занаята. Тъй като пред дома й винаги има големи опашки, а тя вече е на възраст и не успява да се справи с големия наплив, възнамерява да предаде занаята на дъщерите си.

Азис

Баба Станка не успява да смогне на големия наплив

Докато тези, опирали до услугите й са много доволни, че ще има кой да наследи дарбата на бабата на Азис, то други са категорични, че подобно нещо не може да се предаде. Човек или притежава тази дарба или не. В заключение те посочват, че може да се предава шарлатанство, но не и дарбата да виждаш съдбата на хората.

Трите дъщери на баба Станка също притежавали способността да виждат в бъдещето, но не чак толкова добре като нея. Именно поради тази причина тя възнамерява да ги просвети в тънкостите. Тя е убедена, че с подходящите насоки, ще успеят да навлязат бързо в дълбините на гадателския занаят.

Неотдавна самият Азис също потвърди, че не само баба му, а и майка му, както и двете му лели, също са много добри в гадаенето, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар