Албена Вулева остави всички без думи

Гласувайте за статията

Риалити звездата не спира да се подлага на разкрасителни процедури

Устатата тв водеща от близкото минало Албена Вулева, остави всички без думи.

Оказва се, че родната риалити звезда има намерение да се разкрасява още. За целта тя ще легне за пореден път под ножа. Тя е вече на 43 години, но въпреки това се бори упорито с първите признаци на старостта.

Албена Вулева

Риалити звездата не спира да се подлага на разкрасителни процедури

От близкото й обкръжение издават, че по всяка вероятност множеството разкрасителни процедури, на които се предлага са в резултат на отчаяното търсене на мъж. Те припомнят, че от доста време Албена Вулева, е необрвързана.

Самата Албена Вулева никога не е крила, че се подлага на множество разкрасителни процедури, за да изглежда максимално добре. Съвсем наскоро тя си е направила и радиочестотен лифтинг – нехирургичен способ за подобряването на структурата и еластичността на кожата.

Албена Вулева споделя, че благодарение на тази процедура фините бръчки се заличават, а лицето е видимо стегнато и подмладено. Освен това, както вече е известно, тя призна, че е коригирала устните си с хиалуронова киселина.

Риалити звездата планира да се подложи и на други интервенции за разкрасяване, при това в най-близко бъдеще.
От доста време насам обмисля и да поднови силиконовите импланти в бюста си с нови и вероятно ще го направи съвсем скоро, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар