Башар Рахал приюти любовницата си

Башар Рахал приюти любовницата си
1 (20%) 1 vote
Връзката на Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева става все по-сериозна

Двамата отдавна не крият чувствата си и демонстрират близостта си на публични места – пише в. „Уикенд“. Според запознати те дори живеят под един покрив. Башар е запознал блондинката със сестра си Карла и приятелите си, държал я далеч единствено от двете си дъщери Клои и Индия. Влюбените посрещнали Нова година заедно в Италия, а преди това били на почивка в Тайланд – отбелязва изданието.

„Нещо, което не криеш, но не парадираш с него, се нарича лично, а не тайно“ – написа Райна Караянева в профила си в социалната мрежа и така затвори устите на зложелателите си. Тя даде да се разбере, че връзката й с актьора не е просто моментно увлечение, но от друга страна заяви, че не желае да се показва с него под светлините на прожекторите.

Башар Рахал и Райна се познават покрай съвместната им работа в „Лотария България“. През 2016 г. той стана водещ на шоуто, а стройната блондинка се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 години по-млада от актьора, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си. Когато започнала интимната им афера, Караянева била сериозно обвързана с бащата на детето си Генадий, но по-късно се разделила с него.

Башар и новата му любима Райна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар