Джулиана Гани дарява ласки за пари?

Джулиана Гани дарява ласки за пари?
1 (20%) 1 vote
Силиконката Джулиана Гани признава пред съда, че е работила за сводника Дани Обувката

Името на Джулиана Гани лъсна в официални съдебни документи – пише в. „Уикенд“. Самата тя е дала показания по делото за сводничество, което тече в специализирания съд в момента – отбелязва изданието. Така слуховете, които пълзят от години – че атрактивната силиконка заработва с тялото си, получиха солидно доказателство.

Даниел Бурджиев, популярен в ъндърграунда като Дани Обувката, е ангажирал топкрасавици за „ношни пеперуди“. От съдебните документи, които тези дни излязоха на бял свят, става ясно, че пострадали от дейността на сутеньора са призьорки от няколко конкурса за красота. Сред тях са Джулиана Гани, Гергана Райчевска, Християна Василева, Мила Чучаркова, Моника Добринова, Ирина Рашева и др.

Мадамите били пращани на адреси, като тарифата за един час платена любов в столицата се движела между 400 и 500 лева, а в провинцията стигала до 1000 лева. Сводникът прибирал 20% от сумата. Дани Обувката забранил на девойките да го наричат по име по телефона и в съобщения. Той държал да се обръщат към него със Сашо, става ясно между кориците на делото. Бандата е действала между май 2011 година и юли 2012 г. В края на октомври 2018 обвинителният акт срещу групата на Дани Обувката е внесен в спецсъда повторно – научаваме от страниците на „Уикенд“.

Джулиана е дала показания в хода на разследването

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар