Аня Пенчева и Ирен Кривошиева на нож заради Ламбо (Вижте как бившите любовници се ненавиждат)

Гласувайте за статията

Аня Пенчева и Ирен Кривошиева пак във вражда, бившите любовници на Стефан Данаилов не се дишат

Аня Пенчева, която бе поканена за водещ на спектакъла по случай 97-ия рожден ден на Стоянка Мутафова немери начин да се подиграе с дългогодишната си съперница и врагиня Ирен Кривошиева.

Колаж: Блиц

Майката на единствения син на Ламбо също все участие в рождения ден на госпожа Стихийно бедствие като една от най-близките й приятелки. Ирен изненада гостите като се появи досущ като селянка с кърпа на главата и гумени ботуши. Тя призна на великата комедийна актриса, че я обича макар да е щурава жена, но иначе велика. От нея научила всичко, а Стояна успяла да я дресира.

Аня Пенчева, която се ненавижда с Кривошиева веднага намерила начин да се подиграе с нея. Като се обявила за американка и се разсмяла с неистов смях.

Естествено публиката забеляза гаврата както и колегите им. Които зад кулисите си шепнеха, че цял живот двете не могат да си поделят Ламбо. А той не ги бръсне за нищо.

Напрежение между двете бивши се наблюдава и заради новата пиеса. В която ще играе Стефан Данаилов. И Ирен и Аня се борили за ролята, в която ще се играе любовница на Данаилов. Само, че бившата на Сашо Диков успяла да измести колежката си и се уредила да участва в пиесата.

Преди време самия Стефан Данаилов призна на всеослушание, че с Аня Пенчева е изпитал най-голяма си любов колкото към съпругата си Мария.

Докато Ирен Кривошиева е жената, от която има дете. Но и до днес не  може да я понася. Даже я обвинява за смъртта на съпругата си. Която се поболяла когато разбрала, че Ламбо има извънбрачно дете, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар